YAPI VE TEKNİK İŞLER

Amaç - Görev

Meslek Yüksek Okulumuzun,teknik alanındaki hizmetlerini planlayan, uygulayan veya bu alanda koordinasyon sağlayan idari birimidir.

Temel İş ve Sorumluluklar

• Meslek Yüksek Okulumuzun bulunduğu hizmet binasında bulunan aşağıdaki teknik sistemlerin çalıştırılması, işletilmesi, arızaları, bakımları, eksik ve noksanları ile ilgili kayıtları tutar, takip eder ve aksaklıkları yönetimle paylaşarak sorunları çözer…

Yürütülen İşlemler

• Jeneratör
  • Trafo
  • Klimalar
  • Bina Sıhhi Tesisat Hatları
  • Elektrik Şebekesi ve UPS sistemi
  • Tıbbi Cihazlar
  • İnşaat işleri ve Ahşap  Tamiratları

Yukarıda belirtilen cihaz ve sistemler için gerekli bakım sözleşmelerinin yapılmasını ve yapılması durumunda takiplerini yapar. Hizmet binasının tadilat gerektiren alanlarını tespit ederek yönetime bildirir. Görevini Kalite Yönetim Sistemi politikası, hedefleri ve prosedürlerine uygun olarak yürütür.  Kalite Yönetim Sistemi dokümanlarında belirtilen ve yönetimin vereceği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirir. İş güvenliği ile ilgili uyarı ve talimatlara uyar, gerekli kişisel koruyucu donanımı kullanır.  Faaliyetlerinin gerektirdiği her türlü araç,  gereç ve malzemeyi kullanabilmek.