07.06.2022

NAKİT VEYA KREDİ KARTI İLE TEK SEFERDE YAPILAN ÖDEMELERDE %5 İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

1. Ödemelerini NAKİT OLARAK banka şubesi üzerinden yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz;

Tüm Albaraka Türk şubelerinden öğrencinin TCKN si ile eğitim ücretlerini %5 peşin indirimli olarak ödeyebilirler.

1. Ödemelerini KREDİ KARTI ile yapacak öğrencilerimiz ve velilerimiz;

Ön kayıt panelinin mebis.issb.edu.tr/kayitbasvurulari/osymonkayit son aşamasında yer alan çevrimiçi ödeme sistemindeki peşin ödeme seçeneğini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini Kredi kartı ile tek çekim %5 indirimli olarak ödeyebilirler.  Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

1. Havale veya EFT ile ödeme yapmak isteyen öğrenci ve velilerimiz;

Ön Kayıt Panelinden peşin ödeme seçeneğini seçerek %5 peşin indirimli ödeme tutarlarını öğrenip aşağıdaki banka hesabına havale/EFT yapabilir. Ödenen ücretlerin Mali İşler Birimi tarafından yapılacak kontrol ve onayından sonra SMS ile bilgilendirme yapılacak olup, kayıt işlemlerinizi bu SMS mesajından sonra tamamlamanız gerekmektedir.

TÜRKİYE İŞ BANKASI

LEVENT ŞUBE: 1035

HESAP NO (TL): 1375974

IBAN NO (TL): TR02 0006 4000 0011 0351 3759 74

ALICI ADI: İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

ALBARAKA TÜRK

ANADOLU KURUMSAL ŞUBE : 130

HESAP NO : 8172387-1

IBAN : TR38 0020 3000 0817 2387 0000 01

ALICI ADI : İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Önemli not: Havale/EFT olarak işlem yapan öğrenci ve velilerimizin ödeme işlemini gerçekleştirirken Dekontun açıklama kısmına öğrenci adı, soyadı ve T.C. vatandaşlık numaralarını yazdırmaları önemle rica olunur.

Muhasebe birimi elden nakit tahsilat yapmamaktadır.

1. KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEME (9 TAKSİT)

Öğrencilerimiz, ön kayıt panelinin mebis.issb.edu.tr/kayitbasvurulari/osymonkayit son aşamasında yer alan çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak internet üzerinden öğrenim ücretlerini kredi kartı ile taksitli olarak ödeyebilirler. Çevrimiçi ödeme sistemini kullanarak öğrenim ücretinin taksitlendirilebilmesi (9 taksit) için kullanılacak banka kredi kartları aşağıdaki gibidir.

1 - Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve World özellikli kartlar

2 - Denizbank Kredi Kartları ve Bonus özellikli kartlar,

3 - Türkiye İş Bankası Kredi Kartları ve Maximum özellikli kartlar,

- Halk Bankası Kredi Kartları ve Paraf özellikli kartlar,

5 - Akbank Kredi Kartları ve Axess özellikli kartlar,

6 - QNB Finans Bank Kredi kartları ve Advantage Özellikli kartlar.

Yukarıda sıralanan kartlar dışındaki kartlara taksitlendirme yapılamamaktadır. Öğrenim ücretinin tamamı tek çekim ya da taksitli olarak ödenmemesi halinde kayıt işlemleri tamamlanamayacaktır. American Express özellikli ve yurt dışı kredi kartları çevrimiçi ödeme sisteminde kullanılamamaktadır.

1.  OKUL TAKSİT SİSTEMİ (10 TAKSİT)

Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen öğrenci ve velilerimizin Albaraka Türk şubelerinde görevlendirilen bireysel müşteri ilişkileri yetkililerine, öğrencinin ön kayıt panelinin mebis.issb.edu.tr/kayitbasvurulari/osymonkayit son aşamasında yer alan OTS ödeme planı ile başvurup taksitli ödeme anlaşması yapmaları gerekmektedir. Taksitli ödeme başvurunuz banka tarafından onaylandığı takdirde ödeme bilgileriniz otomatik olarak üniversitemizin İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler MYO Eğitim Bilgi Sistemine (MEBİS) aktarılacaktır. Albaraka Türk duyurusuna aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Yetim, Gazi, Engelli vb. indirimlerden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin kayıt işlemleri sırasında indirimlerinin gerçekleşebilmesi için gerekli evrakların [email protected] mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Albaraka Türk OTS bilgileri için tıklayınız.

İletişim Bilgileri:

Çağrı Merkezi                          : 0850 811 18 18