18.10.2023

Yemek Bursu

Meslek Yüksekokulumuz tarafından 2023 - 2024 Akademik Yılı içerisinde Yemek Bursu verilecektir. Yemek Bursuna başvurmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linkte verilen formu 24 Ekim 2023 mesai bitimine kadar doldurmaları önem arz etmekte olup, formu doldurmak için std uzantılı okul maillerinizi kullanmanız gerekmektedir.

Yemek Bursu başvuru formu için tıklayınız.

NOT : Hak kazanmanız durumunda, formda beyan ettiğiniz bilgileri tarafımıza onaylı belgeleri ile teslim etmeniz gerekecektir.

*Hak kazanan öğrencilerimize bilgilendirilmeler 31 Ekim 2023 tarihinde std uzantılı okul maillerine yapılacak olup ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

Sağlık, Kültür ve Spor Birimi