24.06.2024

2024-32401 UNV İSSB MYO 2024 Mezuniyet Davetiye (2)_page-0001.jpg

Mezuniyet Törenine Katılacak Aileler ve Misafirlerimizin Dikkatine!

Törenimiz 7 Temmuz Pazar günü saat 19:00’da başlayacak olup fotoğraf çekimi vb. süreçler için gelmek isteyen öğrencilerimize kapı açılış saatimiz 17:00’dır.

Tören alanının kapasitesi nedeni ile törene katılacak her öğrencimiz için iki (2) aile üyesi/ziyaretçi katılım sağlayabilir. Alanın yoğunluğu, binamızın tarihi alan olması ve mezuniyet programının aksamaması adına bu kurala uyulması önem arz etmektedir. Belirtilen sayıdan fazla misafirlerimiz içeri maalesef alınmayacaktır.

Güvenlik tedbirleri gereği, Mezuniyet Töreni'ne girişler mezun öğrencilerimiz için öğrenci kimlik kartı ya da öğrenci belgesi ile yapılacaktır. Katılım gösterecek ziyaretçilerimiz, öğrenci kimlik fotokopisini güvenlik alanında hazır bulundurmalıdır. (Her öğrencimiz için iki (2) ziyaretçi katılım sağlayabilir.)

Törenimiz açık havada yapılacaktır. Tören saatinden önce gelen misafirlerimiz için kampüs girişinde bir alan hazırlanacaktır.

Fotoğraf, video çekimi vb. amaçla da olsa misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması tören akışı ve izleyicilerin görüş açısının kısıtlanmaması bakımından önemlidir.

Kampüsümüzün tarihi bina olması nedeniyle otopark alanı tüm mezuniyet katılımcılarına yeterli olamayacağından, mezuniyet günü otoparka araç girişi kabul edilemeyecektir. Kampüsümüze BN1 numaralı otobüs ile ya da Banliyö Tramvay hattı Cankurtaran durağında inerek ulaşabilirsiniz.

Konum