04.03.2023

İSTANBUL SAĞLIK VE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

PEYZAJ ALANLARI BAKIM HİZMETİ ALIMI İHALE İLANI

Peyzaj Alanları Bakım Hizmeti Alımı İşi, İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İhale Yönetmeliğinin 22’nci maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2023/001

1.  İdarenin

a.  Adresi                                                     :  Cankurtaran Mah. Kennedy Cad. No:2 Ahır kapı Feneri Yanı Fatih İSTANBUL

b.  Telefon ve faks numarası                       :0850 811 18 18 / 0 224 223 27 31

c. İhale Dokümanının Görülebileceği ve   : İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Satın alma ve Tedarik

Satın alınabileceği Adres                              Yönetim Ofisi İstanbul Yerleşkesi

ç. İhale Dokümanı Satış Bedeli                   :250,00 TL (İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını

Satın almaları zorunludur.)

d. İhale Usulü                                                 : Açık İhale Usulü, İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İhale Yönetmeliğinin 22’nci maddesi

e. İhale doküman bedelinin yatırılacağı banka hesap no  : İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (Hesap Adı:  İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu  - TR02 0006 4000 0011 0351 3759 74)

2. İhale konusu işin

a. Niteliği, türü ve miktarı                            :12 ay süreli peyzaj alanları bakım hizmeti alımı (Ayrıntılı bilgi ihale dokümanı içinde yer almaktadır).

b. İşin Yapılacağı Yer                                   : İstanbul Kampüs: Cankurtaran Mah. Kennedy Cad. no:2 (Ahırkapı feneri yanı) Fatih / İSTANBUL

c. İşe başlama tarihi                                    : Sözleşmenin imzalanmasını müteakip 2 gün içinde işe başlanacaktır.

ç.  Süresi                                                       : İşe başlama tarihinden itibaren 12 aydır.

3. İhalenin

a. Yapılacağı yer                                            : İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İhale                                                                  Komisyon Başkanlığı Toplantı Odası

b. Tarihi ve saati                                            : 14.03.2023- 11:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Meslek faaliyetini sürdürdüğüne dair son bir ay içinde alınmış Faaliyet Belgesi/Oda kayıt belgesi,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Geçici teminat istenmemiştir.

4.2. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1. İş deneyimini gösteren belgeler:

4.2.1.1. İlk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan hizmet alımlarıyla ilgili iş deneyimini gösteren belgeleri sunması zorunludur. İstekli tarafından teklif edilen bedelin %50'sinden az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması gerekir.

4.2.2.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.2.2.1. Kamuda veya özel sektörde gerçekleştirilen peyzaj bakım ve yapım işleri, benzer iş olarak kabul edilecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Satın alma ve Tedarik Yönetim Ofisine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, birim fiyat teklif üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Teklif veren istekliler ihale tarihi itibariyle ihalelerden yasaklı duruma düşmemiş olmalıdır.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.