11.03.2024

Erasmus + Projeleri Staj Hareketliliği İçin İngilizce Dil Hazırlık Kursu

2023-1-TR01-KA131-HED-000146814 Projesi Erasmus+ projesi staj hareketliliği için ücretsiz dil hazırlık kursu açılacaktır.

Kurs Başvuru Şartları

• Erasmus + staj hareketliliği kapsamında dil hazırlık kursuna başvuru yapabilmek için genel not ortalamanızın en az 2.20 olması gerekir.
  • Transkriptinizi MEBİS’ten/E-Devlet üzerinden alacağınız başvuru formuna yüklemeniz gerekmektedir.
  • Başvuru tarih aralığında başvuru şartlarını yerine getirmeyen öğrenciler dil hazırlık kursuna dahil edilmeyecektir.
  • Başvuru tarihleri: 11 Mart 2024 – 17 Mart 2024 (saat 17.30)
  • Ders programı kurs başlamadan önce web sitesinde yayınlanacaktır.
  • Kurs başvuru formu için tıklayınız.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü