22.02.2023

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERASMUS+ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINA KATILMAYA HAK KAZANAN PERSONEL LİSTESİ

2020-1-TR01-KA103-081680 PROJESİNDEN HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

Sıra No

Personel Adı-Soyadı

Unvanı/Programı

Durumu

Erhan ARAS

İdari Personel

Enis AKAY

Öğr.Gör./Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı

Ganimet SEÇ

Öğr.Gör./Tıbbi Dök.ve Sekreterlik Programı

Yağmur ZARARSIZ

Öğr.Gör./Ameliyathane Hizmetleri

Asil

**2020-1-TR01-KA103-081680 projesinin bitiş tarihi 31.05.2023 olup hak kazanan adayların 30.05.2023 tarihine kadar personel eğitim alma hareketliliğini tamamlaması gerekmektedir.

YEDEK PERSONEL LİSTESİ

Sıra No

Personel Adı-Soyadı

Unvanı/Programı

Durumu

Feride AYDIN

Öğretim Görevlisi

1. Yedek

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca hareketliliğe başlamadan önce hazırlanması ve teslim edilmesi gereken belgeler:

• Öğretim elemanının / İdari personelin Erasmus+ Programı kapsamında eğitim alma hareketliğini gerçekleştireceği, gideceği üniversite ve bölüm adı, ziyaret tarihlerini belirten görevlendirme yazısı, (İnsan Kaynakları Biriminden alınacaktır.)

• İş Bankası vadesiz AVRO hesap cüzdanı fotokopisi (Herhangi bir İş bankası Şubesi olabilir.)

• Pasaport ve kimlik fotokopisi

• Personel Hibe Sözleşmesi

• Eğitim Alma Hareketlilik Anlaşması

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca Eğitim Alma Hareketliliği tamamlandıktan sonra Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gereken belgeler:

•Gidilen üniversiteden alınmış olan Katılım Sertifikası (Hareketliliğinizin başlangıç ve bitiş tarihlerini içeren gittiğiniz üniversiteden alınan imzalı mühürlü bir belge ).

• Nihai Rapor Formu – (Mobility Tool Portalı üzerinden e-posta adresinize gönderilecek link üzerinden doldurulacaktır)

•Uçuş kartları ve pasaport giriş-çıkış sayfalarının fotokopisi

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü