09.12.2022

DİPLOMA DAĞITIMI DUYURUSU

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu mezunları, diploma, diploma eki, yan dal sertifikası, yüksek onur ve onur belgelerini öğrenci işleri biriminden alabilirler.

Diploma almaya hak kazanan mezun öğrencilerimizin aşağıda yer alan maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

Geçici Mezuniyet Belgesini almış olan mezun öğrenciler, diploma almaya gelirken Geçici Mezuniyet Belgesini iade etmekle yükümlüdürler.

Geçici Mezuniyet Belgesini almamış mezunöğrenciler ise;

• İlişik Kesme formunu öğrenci işleri biriminden teslim alarak ilgili birimlerle ilişiklerini kesmeleri,
  • Kütüphaneden alınan kitaplarını teslim etmeyenlerin teslim etmeleri,
  • Meslek Yüksekokulumuz birimlerinden ödünç aldıkları diğer malzemeleri ilgili birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.

*Diploma ve ilgili belgeler posta ile gönderilmez. Telefon, faks veya elektronik posta ile yapılan talepler dikkate alınmaz, işleme konulmaz.

*Diploma tesliminde herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Diploma dağıtımı, Cankurtaran yerleşkemizde hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

İlgililere önemle duyurulur.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü