03.02.2023

2022 – 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI  ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEME  VE DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Dönem kaydınızı, 24 Şubat 2023 tarihine kadar dönem öğrenim ücretini ödeyerek ve ders kayıt işleminizi tamamlayarak yenilemeniz gerekir;

*Tam Burslu olan ya da öğrenim ücretini yıllık ödeyen öğrencilerimiz, MEBİS otomasyon sisteminden ödeme basamağını atlayarak ders kayıt işlemlerini yapabilirler.

**Öğrenim ücretini EFT veya havale yöntemi ile ödemek isteyen öğrencilerimizin, MEBİS otomasyonu ders kayıt ekranları, ödemeyi yaptıkları tarihten bir iş günü sonra aktif hale gelir.

***Öğrenim ücretini aşağıda yer alan banka şubesi aracılığı ile ödemek isteyen öğrencilerimizin, MEBİS otomasyonu ders kayıt ekranları, ödemeyi yaptıkları tarihten bir iş günü sonra aktif hale gelir.

Deprem bölgesinde bulunan öğrencilerimizden iyi haberler almayı ümit ettiğimiz bu süreçte ders seçim işlemlerini gerçekleştiremeyecek olan öğrencilerimize, bu konuda herhangi bir sorun yaşamaması için süre tanınmaksızın  gereken kolaylık sağlanacaktır.

Hesap Adı: İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

İş Bankası – Levent Şubesi

Hesap No: 1035 – 1375974

Iban No: TR02 0006 4000 0011 0351 3759 74

Hesap Adı: İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Albaraka Türk - Kurumsal Anadolu Şubesi

Hesap No: 130-8172387-1

Iban No: TR38 0020 3000 0817 2387 0000 01

(*) Ödeme yapacak kişi, banka yetkilisine, İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrenim ücreti ödemesi yapacağını, öğrencinin adını, soyadını, programını ve T.C. kimlik numarasını vermesi gerekir. Banka sisteminde görüntülenecek tutar, banka yetkilisi tarafından tahsil edilir.

• Yukarıdaki bilgiler doğrultusunda ödeme işlemini tamamlayan öğrencilerimiz, akademik danışmanları ile birlikte, MEBİS otomasyon sisteminden ders kayıtlarını yapabilirler. Ders kaydı, öğrencinin akademik danışmanının onayı ile kesinleşir.
  • Ders kaydını okulda tamamlamak isteyen öğrencilerimiz, kayıt yenileme tarihleri arasında ve mesai saatleri içinde; 0850 811 18 18 telefon numarasından Öğrenci İşlerine ulaşabilirsiniz.

Kayıt yenileme kılavuzu için tıklayınız.

Ücret tablosu için tıklayınız.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü