04.04.2024

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Erasmus + Personel Ders Verme Hareketliliği
“2023-1-TR01-KA131-HED-000146814 Projesi”

• Personel Ders Verme hareketlilikleri, kurumlar arası anlaşma kapsamında gerçekleştirilmesi zorunlu olduğundan ikili anlaşmanın yapılması gerekmektedir.
  • Personel ders verme hareketliliği için faaliyet süresi, Programla ilişkili ülkeler ile hareketlilikte seyahat hariç en az ardışık 2 gün; azami süresi 2 aydır. Faaliyetin geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için en az 8 ders saati ders verilmesi zorunludur.
  • Ders verme ve eğitim alma faaliyetinin bir arada gerçekleştirildiği durumlarda, asgari ders verme süresi bir hafta ya da kısa süreli faaliyetler için 4 saattir.

HAK KAZANANLAR (ASİL)

Sıra No

Personel Adı-Soyadı

Unvanı/Programı

Durumu

Kibariye KILIÇ ARAS

Öğr. Gör./ Anestezi Programı

Asil

Beyza Nur ÖZDENİZ

Öğr. Gör./ İç Mekan Tasarımı

Asil

Ders verme hareketliliğine hak kazanan adaylarca hareketliliğe başlamadan önce hazırlanması ve teslim edilmesi gereken belgeler:

• Öğretim elemanının / İdari personelin Erasmus+ Programı kapsamında ders verme hareketliğini gerçekleştireceği, gideceği üniversite ve bölüm adı, ziyaret tarihlerini belirten görevlendirme yazısı, (İnsan Kaynakları Biriminden alınacaktır.)
  • Halk Bankası vadesiz AVRO hesap cüzdanı fotokopisi (Herhangi bir Halk Bankası Şubesi olabilir.)
  • Pasaport ve kimlik fotokopisi
  • Personel Hibe Sözleşmesi
  • Personel Ders Verme Hareketlilik Anlaşması

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca Eğitim Alma Hareketliliği tamamlandıktan sonra Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gereken belgeler:

• Gidilen üniversiteden alınmış olan Katılım Sertifikası (Hareketliliğinizin başlangıç ve bitiş tarihlerini içeren gittiğiniz üniversiteden alınan imzalı mühürlü bir belge ).
  • Nihai Rapor Formu – (Beneficiary Module üzerinden e-posta adresinize gönderilecek link üzerinden doldurulacaktır)
  • Uçuş kartları ve pasaport giriş-çıkış sayfalarının fotokopisi

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü