20.09.2022

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ!

Ek Tercih Döneminde, İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi olma başarısını göstermiş olduğunuzdan dolayı, başta siz olmak üzere, bu başarıyı elde etmenizde ailenizi ve size destek olan tüm yakınlarınızı yürekten kutluyoruz.

2022 YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre Meslek Yüksekokulumuzun bir programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları  25 – 28 Eylül 2022 tarihleri arasında e-devlet kapısı üzerinden elektronik kayıt (e-kayıt) uygulaması ve herhangi bir sebeple e-devlet üzerinden kaydını tamamlayamayanlar için 26 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler MYO Eğitim Bilgi Sistemi (MEBİS) üzerinden uzaktan online olarak veya kampüsümüzde yüz yüze alınacaktır.

Kayıt işlemlerinize başlamadan önce “2022-YKS EK TERCİH KAYIT İŞLEMLERİ” başlıklı bilgilendirme metnini inceleyebilir kayıt süresince izlemeniz gereken adımları kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bilgilendirme metnini incelemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Kayıt dönemi süresince üniversitemizin web sayfasında bulunan  0850 811 18 18  numaralı Çağrı Merkezinden telefon ile eş zamanlı ( 26 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında) bilgi alabilirsiniz.