31.05.2023

Sevgili 2023 Mezunlarımız ve Saygıdeğer Ailelerimizin Dikkatine,

Mezuniyet Töreni vesilesiyle siz sevgili öğrencilerimiz ile birlikte olacağımız ve değerli ailelerimizi misafir edeceğimiz Mezuniyet Tören tarihimizi açıklamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.

2023 yılı mezunlarımıza, 7 Temmuz 2023 tarihinde İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Cankurtaran Yerleşkemizde yapılacak törenle veda edeceğiz. Mezuniyet Törenimize katılımınızı arz eder, saygılar sunarız.

TÖREN PROGRAMI

Tarih: 7 Temmuz 2023
Yer: İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler MYO Cankurtaran Yerleşke

* Meslek Yüksekokulu tören programı detaylı ilan edilecektir. Lütfen duyuruları takip ediniz.

TÖRENE KATILIM ŞARTI

- Törene katılmak için mezun olma şartı aranmamaktadır. 2022-2023 eğitim döneminde son sınıfta olan öğrenciler mezun olamasa dahi törene katılabilirler.

- Törene katılım ücretsizdir.

- Törene meslek yüksekokulumuzun öğrenci cübbesi ile katılım zorunludur.

- Ailelerimiz tören alanına mezun öğrencilerin okul kimlik kartı fotokopisi karşılığında alınacaktır.

- Otopark hizmetimiz bulunmamaktadır.

MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ

- Mezuniyet töreni dolayısıyla tören öncesi yerleşke içinde ve tören esnasında yapılan fotoğraf ve video çekimlerinin randevu, çekim ve satış işlemleri Cankurtaran yerleşkesinden yapılacaktır.

- Yerleşke içinde yapılacak özel çekimler için randevu alınmalıdır. Ödemesi yapılan çekimler yapılır ve baskısı alınır. Fotoğraf ve videolar SKS Biriminden teslim edilecektir. Kargo ile teslim yapılmamaktadır.

- Tören esnasında çekilen fotoğrafların teslimi tören bitiminde alanda kurulu satış noktalarından temin edilebilir.

Fotoğraf ve Video Ücretleri;

• Tören alanı fotoğraf baskısı: 80 TL
  • 15x21 fotoğraf baskısı: 100 TL
  • Kapaklı 4 Adet 15x21 Fotoğraflı Albüm 450 TL
  • Kep Kapaklı 10 Adet 15x21 Fotoğraflı Albüm 1000 TL
  • Düz Kapaklı 10 Adet 15x21 Fotoğraflı Albüm 900 TL

64 GB USB içinde kişiye özel çekilmiş tüm fotoğraflar ve mezuniyet töreni videosu 450 TL.

İletişim:
Emir Demiroğlu: 0 542 297 96 97 (Fotoğraf ve Video)

İSSB MYO DAVETİYE