11.09.2023

Feride AYDIN

Öğr. Gör./Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı

Yedek

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca hareketliliğe başlamadan önce hazırlanması ve teslim edilmesi gereken belgeler:

• Öğretim elemanının / İdari personelin Erasmus+ Programı kapsamında eğitim alma hareketliğini gerçekleştireceği, gideceği üniversite ve bölüm adı, ziyaret tarihlerini belirten görevlendirme yazısı, (İnsan Kaynakları Biriminden alınacaktır.)

• Halk Bankası vadesiz AVRO hesap cüzdanı fotokopisi (Herhangi bir İş bankası Şubesi olabilir.)

• Pasaport ve kimlik fotokopisi

• Personel Hibe Sözleşmesi

• Eğitim Alma Hareketlilik Anlaşması

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca Eğitim Alma Hareketliliği tamamlandıktan sonra Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gereken belgeler:

•Gidilen üniversiteden alınmış olan Katılım Sertifikası (Hareketliliğinizin başlangıç ve bitiş tarihlerini içeren gittiğiniz üniversiteden alınan imzalı mühürlü bir belge ).

• Nihai Rapor Formu – (Mobility Tool Portalı üzerinden e-posta adresinize gönderilecek link üzerinden doldurulacaktır)

•Uçuş kartları ve pasaport giriş-çıkış sayfalarının fotokopisi

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü