01.04.2022

2022 – 2023 AKADEMİK YILI

ERKEN KAYIT İNDİRİMİ

Yüksekokulumuzda kayıtlı öğrencilerimiz için 2022 – 2023 akademik yılı ücretlerimiz belirlenmiştir. Erken kayıt indiriminden yararlanacak öğrencilerimizin 18-29 Nisan 2022 tarih aralığında gerçekleştirecekleri peşin ödeme tutarları %10 indirimli olacaktır. Bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini belirtilen tarih aralığında peşin veya kredi kartı ile tek seferde (taksitsiz olarak) ödemeleri gerekmektedir. Eğitim ücretlerinizi MEBİS ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilir ve çevrim içi olarak ödeyebilirsiniz.

• Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin MEBİS hesapları üzerinden ödeme işlemleri ekranını kullanmaları gerekmektedir. Ödeme işlemleri ekranından birden çok kredi kartı ile ödeme yapmanız mümkündür. Erken kayıt döneminde kredi kartı ile ödeme işlemleri sadece MEBİS üzerinden yapılmaktadır.
  • Havale, EFT ve nakit ödeme gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin yüksekokulumuzda nakit tahsilat yapılmaması sebebiyle ilanda yer alan banka hesap bilgilerini kullanmaları ve ödemelerini yüksekokulumuz banka hesaplarına gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
  • Erken kayıt yenileme döneminde kayıt yenilemeyen öğrencilerimiz için Normal Kayıt Yenileme 12-23 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak olup ücretin tamamının peşin veya kredi kartıyla tek seferde ödenmesi halinde %5 peşin indirimi uygulanacaktır. Taksitli ödeme yapmak isteyen öğrencilerimiz için ise indirimsiz tutar üzerinden kredi kartıyla 9, OTS (Okul taksit sistemi) ile 10 taksit imkanlarından yararlanabilirler.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Banka Hesap Numarası

Türkiye İş Bankası

Leven Şube: (1035)

Hesap No: 1375974

Alıcı Adı: İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

IBAN No: TR02 0006 4000 0011 0351 3759 74

Önemli Not:

Ödemelerini havale, EFT ve nakit olarak gerçekleştirecek öğrenci ve velilerimizin; dekontlarının açıklama kısmına öğrenci T.C. kimlik numarası, Ad ve Soyad yazmaları önemle rica olunur.

Ayrıntılı Bilgi için:

Çağrı Merkezi: 0850 811 18 18