12.05.2023

Sevgili öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yükseköğretim kurumlarına iletilen "Sınav Tarihleri" konulu yazıya istinaden Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekilliği Genel Seçimi nedeniyle 15 Mayıs 2023 tarihine yapılması planlanan ara sınav (vize) mazeret sınavları Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu kararı 22 Mayıs 2023 tarihine ertelenmiştir.
16-18 Mayıs 2023 tarihlerinde planlanan ara sınav (vize) mazeret sınavları ilan edilen takvimlere göre yapılacaktır.

*22 Mayıs 2023 tarihine ertelenen sınavlar, 15 Mayıs 2023 tarihi için ilan edilen sınav takvimine göre yapılacaktır.

*Sınav takvimi için  tıklayınız.

Yüksekokul Müdürlüğü

"