04.12.2023

Öğretim Görevlisi Alımına İlişkin İlan

Meslek Yüksekokulumuz akademik birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. Maddesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği ”nin ilgili maddelerine göre, aşağıda ilan edilen programlara tam zamanlı sözleşmeli statüde öğretim görevlisi alınacaktır.

Kadro Tipi

Uzmanlık Alanı/Aranılan Şartlar

Kadro Sayısı

Öğr. Gör.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

Hemşirelik lisans mezunu olmak, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek kaydıyla Radyoloji Hemşireliği alanında en az iki (2) yıl deneyim sahibi olmak.

Başvuru Koşulları

• 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak
  • Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.
  • ALES’den en az 70.0 puan almış olmak
  • Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki şartları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Belgeleri

• Başvuru dilekçesi (dilekçe formatı için tıklayınız.)
  • Nüfus Cüzdanının örneği
  • YÖK Özgeçmiş formatı ile hazırlanmış özgeçmiş
  • Ayrıntılı özgeçmiş
  • Lisans ve Yüksek lisans belgesinin onaylı fotokopisi
  • Lisans ve Yüksek Lisans Transkript belgesinin onaylı fotokopisi
  • ALES Belgesi
  • Adli sicil kaydı
  • SGK Tescil ve Dökümü / İşyeri Unvan Listesi (e-devlet)
  • Onaylı Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getirecektir.)
  • Erkek Adaylar için askerlik terhis, tehir veya tecil belgesi
  • İki adet fotoğraf (arkasına ad-soyad ve tc kimlik no yazılmış)
  • Çalışma belgesi veya Yükseköğretim kurumlarında ders verme deneyimine ilişkin hizmet belgesi
  • Sınavda başarılı olan adaylardan öğretim elemanı ataması sırasında yukarıda belirtilen belgelerin asılları istenir. Başvuru belgeleri hiçbir şekilde iade edilmez.

Başvuru Şekli
Adaylar, başvuru adresine şahsen veya kargo yoluyla başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Adresi
İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Cankurtaran Mah. Kennedy Cd. No: 2 Ahır Kapı Feneri Yanı Fatih / İSTANBUL

www.issb.edu.tr

Sınav Takvimi

Başvuru Tarihi

04.12.2023

Son Başvuru Tarihi

18.12.2023

Ön Değerlendirme İlanı

20.12.2023

Sınav Tarihi

(*)Başvurular sona erdiğinde sınav tarihi ve sınav saati ayrıca ilan edilecektir.

Sınav Yeri
İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Cankurtaran Mahallesi Kennedy Caddesi No:2 AhırKapı Feneri Yanı Fatih İSTANBUL

Sonuçların İlanı
Ön değerlendirme ve sınav sonuçları yüksekokulumuz web sayfasında yayımlanacak olup, bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.